Siri Dragøy

Siri Dragøy er en prosjektleder med lang og variert erfaring fra bank- og finanssektoren. I tillegg til ulike prosjekter, har hun innehatt lederstillinger i både i kommersielle og analytiske funksjoner innen kredittbankvirksomhet, og kommer senest fra stilling som leder for salgsavdeling for kredittkort og forbrukslån, med resultat- og budsjettansvar for både Norge, Sverige og Danmark.

Prosjektene Siri har ledet og deltatt i har spent over mye forskjellig.

Hun har blant annet vært prosjektleder for et større porteføljeovertakelseprosjekt, samt utvikling og lansering av ulike produkter og tjenester knyttet til kredittkort og forbrukslån, inkludert digitale flater så som app og nettbank. Hun har også ledet og deltatt i flere større innsikts-/strategiprosjekter for kundesegmentering og merkevareposisjonering.

Siri er utdannet sivilingeniør i Matematikk og fysikk/Industriell matematikk fra NTNU.

Siri har en utpreget kommersiell og strategisk legning, med god evne til å forstå essensen i problemstillinger. Hun har lang erfaring fra å jobbe med multinasjonale team og ulike stakeholders på alle plan. Stor gjennomføringsevne med engasjement og godt humør er stikkord som beskriver Siri godt.

Ta kontakt for utvidet konsulentprofil